Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Patlıcanlı poğaça Yazar: Gülçin Patlıcanlı poğaça Açıklama: Hamuru için: ¾ su bardağı sıvıyağ 1 çorba kaşığı margarin Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Patlıcanlı poğaça Nasıl Yapılır Tarifi

    Sponsorlu Bağlantılar




    Patlıcanlı poğaça

    Yazar: Gülçin

    Patlıcanlı poğaça
    Açıklama:

    Hamuru için:
    ¾ su bardağı sıvıyağ
    1 çorba kaşığı margarin
    Yarım su bardağı su
    1 tatlı kaşığı tuz
    Aldığı kadar un

    İçi için:
    2 adet bostan patlıcanı
    100 gram beyaz peynir
    50 gram kaşar peyniri

    Bir kapta hamur için sıvıyağ, margarin, su, tuz ve unu karıştırın. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene dek yoğurun.

    İçi için patlıcanları közleyip kabuklarını soyun ve robotta iyice ezin. Ezilmiş patlıcanları bir kaba aktarıp üzerine doğranmış peynirleri ilave edin ve karıştırın.

    Hamuru merdaneyle yarım cm kalınlığında açın. Hamurdan, bardak yardımıyla yuvarlaklar çıkarın. Yuvarlak dilimlere patlıcanlı iç malzemeden pay ederek yerleştirin ve yarım ay şeklinde kapatın.

    Poğaçaları hafif yağlanmış tepsiye dizin ve üzerlerine fırça yardımıyla yumurta sarısı sürün.

    Rendelenmiş kaşar peyniri serpip önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15 dakika pişirin. Ilık servis yapın.


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Patlıcanlı Vezir Kebabı Tarifi, Nasıl Yapılır
  3. Haşhaşlı Poğaça Nasıl Yapılır Tarifi
  4. Patatesli Poğaça Nasıl Yapılır Tarifi
  5. Ağzı Açık Poğaça nasıl yapılır, Ağzı Açık Poğaça yemek tarifi
  6. Poğaça, pogaca tarifi, kolay poğaça tarifi
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri