Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

Etli Börek Tarifi Malzemeler * 5 Su bardağı un (yarım bardak açma payı ayrılacaktır) * 1 Büyük paket margarin (yumuşak) * 2 Çay kaşığı tuz

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Etli Börek Tarifi Yapılışı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Etli Börek Tarifi





    Malzemeler
    * 5 Su bardağı un (yarım bardak açma payı ayrılacaktır)
    * 1 Büyük paket margarin (yumuşak)
    * 2 Çay kaşığı tuz
    * 3 Çorba kaşığı yoğurt
    * 3 Çorba kaşığı sirke
    * 3 Çorba kaşığı zeytinyağı
    * 1 Bardaktan az su ve 1 yumurta sarısı(üzeri için)
    * 500 gr koyun kuşbaşı et (küçük doğranmış)
    * 1 Kaşık yağ
    * 1 Kaşık salça
    * 1 Soğan
    * Tuz ve karabiber
    Etli Börek tarifi
    1 – Et,küçük doğranmış soğan yağ ile kavrulur. Salça konur biraz karıştırılır.İki bardak kadar su konup et yumuşayıncaya kadar pişirilir.Biraz soğuyunca süzülür.
    2 – Dilber böreği hamuru aynen yapılır.
    3 – Son olarak 3 mm inceliğinde açılıp 10-12 cm² parçalara kesilir.
    4 – Salçasından süzülen et hamurların ortasına konup bohça gibi kapatılır.Kat yeri alta getirerek tepsiye dizilir.(et sıcak olmamalıdır.)
    5 – Üzerine yumurta sarısı sürülüp sıcak sırında pişirilir


    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Etli Karnıyarık Tarifi Yapılışı
  3. Pirzola Börek Tarifi Yapılışı
  4. Etli Biber Dolması Tarifi Resimli Yapılışı
  5. Adana Usulü Etli Kabak Dolması tarifi yapılışı
  6. Etli Yaprak Sarması Tarifi Yapılışı - Videolu Anlatım
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri