Hoşgeldiniz. Unutmayın, çok istiyorsanız mutlaka bir yolu vardır.!

ETLERİN BAŞLICA PARÇALARI Kasaplık hayvanların et yemeklerinde kullanılan bazı parçalarının özellikleri vardır. Bu parçaların belli başlıları şunlardır : Kuzu Etinde, kemikten itibaren bir kısım but,

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Etlerin Başlıca Parçaları

    Sponsorlu Bağlantılar




    ETLERİN BAŞLICA PARÇALARI

    Kasaplık hayvanların et yemeklerinde kullanılan bazı parçalarının özellikleri vardır. Bu parçaların belli başlıları şunlardır :
    Kuzu Etinde, kemikten itibaren bir kısım but, ondan sonrasırasiyle fileto, pirzola, küreli ve gerdan gelir.
    Dana etinde, buttan sonra kontrfile, antrikot kısımları vardır. Sığırda başta but ve butla ilgili çeşitli iki bölüm, ondan sonrada kontrfile ve antrikot bölümleri bulunmaktadır.

    Kısaca Benzer Konulara da Bakmalısın

  2. Başlıca İbadetler Şiirdeki Dörtlükler Başlıca İbadetlerden Hangileriyle İlgilidir
  3. Temel Donanım Parçaları
  4. Otomobilin Tüm Parçaları, Arabayı Oluşturan Parçalar, Bir arabanın tüm parçaları, arabanın
  5. Etlerin Bozulmadan Uzun Süre Saklanması
  6. Ağaç ve Tahta parçaları ile harika Kuş yuvaları
  7. Paylaş Facebook Twitter Google


  8. Sponsorlu Bağlantılar

 

 
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
mektup örnekleri